U kan ons ook uw opleidingsprojecten toevertrouwen. U definieert uw behoeften, wij analyseren ze en wij stellen u de meest aangepaste oplossing voor uw problemen voor.

seminarie, incentive, vergaderen, ardennen

Traditionele vergaderen : Indien u uw personeel wil vormen of hen een boodschap wil doorgeven tijdens een opleiding die door een externe onderneming wordt georganiseerd, kunnen wij u helpen om een programma op te stellen en voor u het bedrijf te zoeken dat uw opleidingen zal verzorgen.

Team building : Indien nieuwe projecten bestaan of veranderingen werden doorgevoerd in uw onderneming en u wenst dat uw personeel daarmee instemt, organiseert u een verblijf op de buiten. Enerzijds zal dit verblijf u toelaten uw project in detail voor te stellen gedurende een presentatie in een seminariezaal omkaderd door een professioneel en anderzijds het voltallige personeel rond u bijeen te brengen voor buitenactiviteiten die bijdragen tot het versterken van de teamgeest.

Incentive : Indien u indruk wil maken op uw klanten of uw personeel wil feliciteren door middel van buitengewone activiteiten die het imago van uw bedrijf valoriseren, kunnen wij voor u een programma voorbereiden dat hen niet onverschillig zal laten.

Intensieve talencursus : Indien u de talenkennis van uw medewerkers wil oppeppen, kunnen wij voor u een verblijf op maat organiseren.

Om de verhoopte objectieven te bereiken vragen deze organisaties een nauwkeurige voorbereiding. Aarzel niet om voldoende op voorhand contact met ons op te nemen zodat u alle troeven aan uw kant heeft.